+30 6946 679 226

Υπηρεσίες

Περιπολίες/επίβλεψη περιοχών (Patrol)

Η Lefkas Security αναλαμβάνει την επίβλεψη περιοχών με συχνότητα περιπολιών που επιθυμεί ο πελάτης. Σκοπός μας η φύλαξη και η προστασία των περιοχών και των κατοίκων από κακόβουλους, εξωτερικούς κινδύνους και ύποπτες κινήσεις.

Άμεση επέμβαση

Η Lefkas Security παρέχει άμεση επέμβαση με ταχύτητα, ακρίβεια, ασφάλεια και αξιοπιστία σε φυλασσόμενους, επαγγελματικούς και ιδιωτικούς χώρους, όταν παραστεί ανάγκη ενώ ενημερώνει και κινητοποιεί τις αρμόδιες Αρχές, όπου κριθεί απαραίτητο (Αστυνομία, Πυροσβεστική, ΕΚΑΒ, κ.α.)

Φύλαξη ιδιωτικών ακινήτων και επαγγελματικών εγκαταστάσεων

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό και οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας εξασφαλίζουν αξιοπιστία και σιγουριά για την ασφάλειά σας και λειτουργούν αποτρεπτικά για όσους στοχεύουν να εισβάλλουν στο χώρο σας και να βλάψουν εσάς και την περιουσία σας.

Κέντρο Λήψης και Επεξεργασίας Σημάτων & Τηλεπαρακολούθησης Εικόνας

Το Κέντρο Λήψης και Επεξεργασίας Σημάτων και Τηλεπαρακολούθησης Εικόνας αποτελεί έναν πλήρες αυτοματοποιημένο Κεντρικό Σταθμό, εξοπλισμένο με ειδικούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας, που παρακολουθούν και ελέγχουν τα συστήματα ασφαλείας σε 24ωρη βάση, επεξεργάζονται και καταγράφουν εικόνα και ήχο και ειδοποιούν σε περίπτωση ενεργοποίησης και απενεργοποίησης συναγερμού, διακοπής ή επαναφοράς ρεύματος, διάρρηξης, ληστείας, πυρκαγιάς, κ.α.

Συνοδείες V.I.P ατόμων

Η Lefkas Security αναλαμβάνει τη φύλαξη σημαντικών προσωπικοτήτων εξασφαλίζοντας υψηλή ασφάλεια, απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό παρέχει υπεύθυνη φύλαξη 24 ώρες το 24ωρο ενώ τα ειδικά εξοπλισμένα ιδιόκτητα αυτοκίνητα εξασφαλίζουν ασφαλή μετακίνηση και προστασία.

Υποστήριξη και Συντήρηση των Ηλεκτρονικών Συστημάτων

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας αναλαμβάνει την υποστήριξη και τη συντήρηση κάθε τύπου συστήματος ασφαλείας, πυροπροστασίας, παρακολούθησης, κα, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας, ώστε να παρέχει κάθε φορά την πιο εξειδικευμένη, αξιόπιστη και απόλυτα ασφαλή πρόταση.

Ασφάλεια Αθλητικών, Πολιτιστικών, Καλλιτεχνικών και Άλλων Εκδηλώσεων

Η Lefkas Security αναλαμβάνει την κάλυψη διαφόρων εκδηλώσεων παρέχοντας ανά περίπτωση εξειδικευμένες παροχές αυστηρών προδιαγραφών, ευελιξία, απόλυτη ασφάλεια και προστασία.

Ασφάλεια Αεροδρομίων

Το άριστα εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας, εξασφαλίζουν ασφάλεια και προστασία από τις διαρκώς αυξανόμενες απειλές κινδύνου, καθιστώντας την Lefkas Security μια από τις πιο σύγχρονες και αξιόπιστες εταιρείες παροχής στατικής φύλαξης. Ελέγχουμε, συντονίζουμε και διευκολύνουμε την πρόσβαση σε εξόδους και εισόδους, φυλάσσουμε και καλύπτουμε όλους τους χώρους, ικανοποιώντας πλήθος αναγκών και υπηρεσιών.

Ασφάλεια Λιμενικών Εγκαταστάσεων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη φύλαξη και την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και των χώρων με το εκπαιδευμένο προσωπικό, την τεχνογνωσία, την υπευθυνότητα και τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που διαθέτει.

Ασφάλεια ιδιωτικών σκαφών αναψυχής

Η Lefkas Security αναλαμβάνει τη φύλαξη και προστασία ιδιωτικών σκαφών αναψυχής εξασφαλίζοντας εχεμύθεια, διακριτικότητα και υψηλή ποιότητα εξειδικευμένων υπηρεσιών ασφάλειας σημαντικών περιουσιακών στοιχείων 24 ώρες το 24ωρο.

 

OUR BUSINESS IS YOUR SAFETY.